Bir tane site hacked info public falan filan

Bir tane site hacked info public falan filan
15
513

BANSHEE

VST Kayıtlı ÜYE
Konum Almanya
S.a beyler bayanlar forumda yeniyim bi tanışalım edelim diye konu açmam lazımmış site hackler açarım boşa muhabbet olmasın dedim

he link de surda :

yanlis anlamayin ben diger 13luk heckir abilerden degilim muhabbetiniz sariyo konusalim biraz nasilsiniz iyimisiniz umarim iyisinizdir hayat nasil gidiyo

Nyxes

VST Kayıtlı ÜYE
Hayat güzel gidiyor sağol paylaşımın için

omicron

İllegal Toplum
VST Kayıtlı ÜYE
bunları nasıl yapıyorsunuz rat ilemi yoksa sqlmap ile injection olarakmı ?

omicron

İllegal Toplum
VST Kayıtlı ÜYE
method olan adam her seyi yapar kral. Sqlmap'i herkes biliyor artik pub oldu kendimize ozel bazi seceneklerimiz var.
reis eğer methodu söyleyeceksen söyle çünkü forumlarda artık panel script dışında şeyler görmüş oluruz

BANSHEE

VST Kayıtlı ÜYE
Konum Almanya
herkesin kendi methodu derken %90 sosyal mühendislik vs. mi
Ya kastın eğer mesela yazılım kursundan öğrenme bilgilerinden kalma vs. ise değil. Bu tür methodlar illegal ve genellikle ben rus forumlarından sızdırıyorum çoğu methodu. Kendime öz methodlarım var. Ama oranın çoğu Rat & Malware ile işliyor. SQLMAP İşin Database kısmı. SQL Olmayan bir site de hacklenebilir halde, Demek istediğim bu kardo

F

Fur Die Familia

S.a beyler bayanlar forumda yeniyim bi tanışalım edelim diye konu açmam lazımmış site hackler açarım boşa muhabbet olmasın dedim

he link de surda :

yanlis anlamayin ben diger 13luk heckir abilerden degilim muhabbetiniz sariyo konusalim biraz nasilsiniz iyimisiniz umarim iyisinizdir hayat nasil gidiyo
eline sağlık foruma hoşgeldin paylaşımların devamı gelmesi dileğim ile İT özel index ayarlamaya çalışacağım bügün müsait olur isem.

Azitro

Antibiyotik | İ🖤
VST Kayıtlı ÜYE
Konum Sanal
Eline koluna sağlık dostum

Random yorumlar yasaktır!
Örnek: "sksksk", "eoekmd" gibi alakasız veya anlamsız yorumlar yasak. Lütfen sadece ilgili konuyla alakalı yorum yapın.
977Konular
24,353Mesajlar
8,311Kullanıcılar
jworksSon üye
DMCA.com Protection Status