E-OKUL VESIKA ACIK 7 HAZIRAN GUNCEL

E-OKUL VESIKA ACIK 7 HAZIRAN GUNCEL
4
271

0xSUDZY

İllegal Toplum
VST Kayıtlı ÜYE
image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

EVET ARKADASLAR ILK OLARAK BIR MUDUR HESAP BULUYORUZ SONRA eokuldomaininiz/IlkOgretim/OKL/IOK25002.aspx giriyonuz sonra sinif seciyosunuz sonra seç yapıp f12 den fetch olarak kopyalıp console gelip yapıştırıp hdnSecimKnt yi tc olarak degistirip entere basıyorsunuz sonra IlkOgretim/OKL/OKLResimGoster.aspx de vesıka cıkıyo apı yapmak ısteyenler direk o fetchi php ya da python olarak   den alıp oklresimgoster sonucu da base64 olarak yazdırabılırler ıyı gunler.

phiso

İllegal Toplum
VST Kayıtlı ÜYE
OHA VESIKA ACIK PUBLANSDIIIIIIII!!!!

FLASHs

İllegal Toplum
VST Kayıtlı ÜYE
sudzy kanka o piç gg ye söyle böyle kaşarlık yapacak kadar düştümü

Forest

İllegal Toplum
VST Kayıtlı ÜYE
0xSUDZY' Alıntı:
image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

EVET ARKADASLAR ILK OLARAK BIR MUDUR HESAP BULUYORUZ SONRA eokuldomaininiz/IlkOgretim/OKL/IOK25002.aspx giriyonuz sonra sinif seciyosunuz sonra seç yapıp f12 den fetch olarak kopyalıp console gelip yapıştırıp hdnSecimKnt yi tc olarak degistirip entere basıyorsunuz sonra IlkOgretim/OKL/OKLResimGoster.aspx de vesıka cıkıyo apı yapmak ısteyenler direk o fetchi php ya da python olarak   den alıp oklresimgoster sonucu da base64 olarak yazdırabılırler ıyı gunler.

haze

İllegal Toplum
VST Kayıtlı ÜYE
AGAM APİ ÇEKMEYİ NASIL YAPARIZ ANLAMADIM

Random yorumlar yasaktır!
Örnek: "sksksk", "eoekmd" gibi alakasız veya anlamsız yorumlar yasak. Lütfen sadece ilgili konuyla alakalı yorum yapın.
981Konular
24,362Mesajlar
8,314Kullanıcılar
Pavyoncu Son üye
DMCA.com Protection Status