Satış Flipper Zero Almak İsteyenler Buraya

Satış

arashi0505

VST Kayıtlı ÜYE
Elimde sınırlı sayıda flipper zero var almak isteyenlere kargolatıyorum ptt ile yolluyorum ama başka kargo şirketi isterseniz kargo parası ücrete dahil olur satın alım ve sorular için discordtan ekleyin
Discord ==> arashi05.

NOT :
ESC'siz işlem yapmayınız!
Esc : @ARTUN

Moderatör tarafında düzenlendi:

lyrexmm

VST Kayıtlı ÜYE
Elimde sınırlı sayıda flipper zero var almak isteyenlere kargolatıyorum ptt ile yolluyorum ama başka kargo şirketi isterseniz kargo parası ücrete dahil olur satın alım ve sorular için discordtan ekleyin
Discord ==> arashi05.

NOT :
Fiyat

arashi0505

VST Kayıtlı ÜYE
flipper zero ==> 350 tl
kargo fiyatı ==>11.70 tl (Aras Kargo)
PTT ==> ücretsizdir
flipperzero kılıfı daha gelmedi 1 haftaya gelicektir erken sipariş etmek isteyen olursa 75 tl indirim vardır.
flipper zero kılıfı ==> 200 tl

Skoza

İllegal Toplum
VST Kayıtlı ÜYE
flipper zero ==> 350 tl
PTT ==> ücretsizdir
flipperzero kılıfı daha gelmedi 1 haftaya gelicektir erken sipariş etmek isteyen olursa 75 tl indirim vardır.
siktir la ciddimisin. 5 6 k sı var flipper zeronun üstüne gümrük biner bide

omicron

İllegal Toplum
VST Kayıtlı ÜYE
b
Discord ==> arashi05.

NOT :
barış reus v2 :D arkadaşlar safmısınız orjinalı $170 dolar (₺4539,09 tl) cc ile geçse bile bu kadar ucuza satmaz düşünün yani ₺4539,09 siz olsanız satarmıydınız bu kdr ucuza

Wiper67

İllegal Toplum
VST Kayıtlı ÜYE
flipper zero ==> 350 tl
PTT ==> ücretsizdir
Hocam everlasting_quest istek attım

Wiper67

İllegal Toplum
VST Kayıtlı ÜYE
b

barış reus v2 :D arkadaşlar safmısınız orjinalı $170 dolar (₺4539,09 tl) cc ile geçse bile bu kadar ucuza satmaz düşünün yani ₺4539,09 siz olsanız satarmıydınız bu kdr ucuza
Denemek lazım kanka sen böyle bakarsan hiç bulamassin @ARTUN şahitliği kabul etmişse vardır bi ibnelik 🤣🤣 adamı şahit gösteriyor kanka 350 tl çokda para değil yani bi dene zararı gelmez 1 günlük asgari kazancın zaten 500 tl

omicron

İllegal Toplum
VST Kayıtlı ÜYE
Denemek lazım kanka sen böyle bakarsan hiç bulamassin @ARTUN şahitliği kabul etmişse vardır bi ibnelik 🤣🤣 adamı şahit gösteriyor kanka 350 tl çokda para değil yani bi dene zararı gelmez 1 günlük asgari kazancın zaten 500 tl
350tl min gittiğine değil 350tl yi dolandırıcı bir ibneye kaptırdığıma üzülürüm zaten knk ayrıca zamanında da herkes barış reus şöyle yapar böyle yapar adam herkese olmayan telefonu sattı awq. sen çok istiyorsan al

Random yorumlar yasaktır!
Örnek: "sksksk", "eoekmd" gibi alakasız veya anlamsız yorumlar yasak. Lütfen sadece ilgili konuyla alakalı yorum yapın.
978Konular
24,359Mesajlar
8,313Kullanıcılar
MerveSon üye
DMCA.com Protection Status