Öncelikle merhaba. Bu grabberla zamanında
bir çok kart ve
early token düşürdüm. Hem güzel hem bilgi gerektirmeyen bir grabber. Bilgisayarı olan ve biraz sosyal mühendislik bilgisi olan için harika bir proje.
Ekli dosyayı görüntüle 425 Ekli dosyayı görüntüle 426 Ekli dosyayı görüntüle 427
! PROJE BENİM DEĞİLDİR ÖĞRETME AMAÇLI ATIYORUM. !
Yapılışına geçmek istiyorsanız en alta gidebilirsiniz.
---Bu grabberla karşı tarafın bilgisayarından neleri çalabilirsin?:
-Tarayıcıda olan tüm şifreleri
-Tarayıcı geçmişini
-Tarayıcıdaki cookieleri
-Webcam görüntüsünü (canlı değil)
-Tarayıcıdaki otomatik doldurmaları
-Discord tokenlerini
-Oyun bilgilerini (steamine,epic gamesine girebilirsin)
-Kayıtlı kartları
-Wi-fi şifrelerini
-Bilgisayar bilgisini
-Telegramını
-Common files yolundaki herşey
-Anlık screenshoot
-Growtopia bilgileri
---Özellikleri:
Antivirüs sitelerini tamamen engeller kurban asla giremez.
Sahte error verdirebilirsiniz.
UAC Bypass.
Bilgisayarı açtığında yine tüm bilgileri gelir.
Kurbanın bilgileri size discord webhook aracılığıyla aktarılır.(webhook almayı bilmeyenler yt'den bakabilir)
Akıllı kurbanlar için sanal makinede kullanımını engeller.
Kurban dosyayı açtığında direkt windows antivirüs'ü kapanır ve uygulama üstte verdiğim bilgileri discord'dan size yollar.
Özellikler bittiğine göre gelelim nasıl yapıldığına adım adım gideceğiz karışıklık olmasın diye.
- Github code kısmından uygulamayı indirelim.
- Dosyada builder bat'ı açalım GUI gelecektir.
- Önerim pumb stub dışındaki herşeyi açın. Ve webhooku "enter webhook here" kısmına girin.
- Sağ kısımdan uygulamaya icon verebilirsiniz. Ve ardından "Build" e basın.
- Cmd açılır (ilk defa kuruyorsanız uzun sürebilir) ve sonunda sizi dosyanızın oluştuğu yere atar.
- Built.exe'yi yeniden adlandırabilirsiniz.
Ek olarak kurbana dosyayı daha rahat açtırmak istiyorsanız kesinlikle icon ekleyin adını değiştirin ve .bat ile exe açma emri verdirebilirsiniz.
Buraya kadardı beni dinlediğiniz için teşekkür ederim. Kapsamlı bir tut. olduğunu düşünüyorum.
İyi forumlar İT üyeleri.
VT:
(unutmayın virüs yapma uygulaması ama gönlünüz rahat olsun istiyorsanız vm den açabilirsiniz.)