M4A1|
VST Kayıtlı ÜYE
★ Güncel Fake No Methodu
★ Herkese Selamlar, Ben M4A1 Bugün Size Güncel Olan #2 Methodumu Anlatmak İsterim.
★ Vericeğim Site Sayesinde Sadece Telegram Veya Whatsapp Değil Her Türlü Platformda Fake No Çekebiliceksiniz
Haydi Anlatıma Geçelim.
● İlk Olarak,
● İkinci Olarak, Seçtiğimiz Rastgele Sayı Diyelimki Kanada Çıktı, Şimdi Fake No Çekeceğimiz Platforma Geliyoruz Ve Oradan, + Kısmından Kanadayı Ayarlıyoruz Ve Kodumuzu Gösteriyoruz Ardından Kodumuzu Gönderdikten Sonra Sitemize Girip Mesajları Yenileye Tıklıyoruz Ve Artık İstediğimiz Platformda Fake Nomuz Oldu
★ Not !
Telegramda Veya Whatsappda Fake Nonuzunun Olma Durumu Oldukça Azdır, Şans Meselesidir, Ben Bu Sayede 30-40 Kere Telegram Numara Cekmiştim.
Fix değil haka aktif
Cr: @m4a1geldi
★ Herkese Selamlar, Ben M4A1 Bugün Size Güncel Olan #2 Methodumu Anlatmak İsterim.
★ Vericeğim Site Sayesinde Sadece Telegram Veya Whatsapp Değil Her Türlü Platformda Fake No Çekebiliceksiniz
Haydi Anlatıma Geçelim.
● İlk Olarak,
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Adlı Siteye Giriyoruz Ardından Yeni Rastgele Sayıyı Seçiyoruz Veya Amerika, Kanada Veya Kuzey Amerikayı'da Seçebilirsiniz Ama Tercihim Rasgele Sayıyı Seçmeniz.● İkinci Olarak, Seçtiğimiz Rastgele Sayı Diyelimki Kanada Çıktı, Şimdi Fake No Çekeceğimiz Platforma Geliyoruz Ve Oradan, + Kısmından Kanadayı Ayarlıyoruz Ve Kodumuzu Gösteriyoruz Ardından Kodumuzu Gönderdikten Sonra Sitemize Girip Mesajları Yenileye Tıklıyoruz Ve Artık İstediğimiz Platformda Fake Nomuz Oldu
★ Not !
Telegramda Veya Whatsappda Fake Nonuzunun Olma Durumu Oldukça Azdır, Şans Meselesidir, Ben Bu Sayede 30-40 Kere Telegram Numara Cekmiştim.
Fix değil haka aktif
Cr: @m4a1geldi