Yardım Sim Swap?

Yardım Sim Swap?
1
67
Yardım ?

pr0xyquq

İllegal Toplum
VST Kayıtlı ÜYE
Sim Swap Nasıl Yapılıyor Bilenler Yardım Edebilirmi Biraz Araştırdım Ama Bişe Anlamdım

Reprisee

İT - Kayıtlı Üye
VST Kayıtlı ÜYE
Sim Swap Nasıl Yapılıyor Bilenler Yardım Edebilirmi Biraz Araştırdım Ama Bişe Anlamdım
genelde telefon numarasına bağlı hesapları çalmak için kullanılır
İlk olarak telefon numarasını bulman lazım
Bir numarayı başka bir sim karta aktarmak, yani sim kart değiştirmek istiyorsan öncelikle operatörünü araman gerekiyor. Vodafone, Turkcell, Türk Telekom ne kullanıyorsan onu ara.
Bunun için müşteri hizmetlerini arayıp sim kart değiştirmek istediğini söylemen lazım. Onlar sana bir sürü soru soracaklar, kimlik bilgilerin falan. Hepsini doğru verirsen işlemi yaparlar.
Ardından yeni sim kartını ya operatörün mağazasından alabilirsin ya da kargo ile evine gelebilir. Yeni sim kartın gelince, eski sim kartını çıkarıp yerine yeni geleni takarsın.
Telefonunu açtığında eski numaran yeni sim kartında olacak. Her şey aynı kalacak, sadece sim kart değişmiş olacak.
Bir de unutma, bazen bu işlem biraz ücretli olabiliyor. Ama genelde çok yüksek meblağlar değil, endişelenme. Operatörüne danışıp detaylı bilgi alabilirsin.
Bir sorun olursa ya da anlamadığın bir yer olursa, bana tekrar sorabilirsin. Yardımcı olmak için buradayım.

Random yorumlar yasaktır!
Örnek: "sksksk", "eoekmd" gibi alakasız veya anlamsız yorumlar yasak. Lütfen sadece ilgili konuyla alakalı yorum yapın.
978Konular
24,359Mesajlar
8,312Kullanıcılar
trust41Son üye
DMCA.com Protection Status