Bir bakarmsınız

MR.CRY

Deli Mühendis
VST Kayıtlı ÜYE
Konum EARTH 616
Selam beyler böyle saçma bir konu için rahatsız etmezdim ama canım sıkıldı elimde bir dolandırıcının telefon numarası var kendini işte trendyol müşteri bilmem bir şeyi olarak tanıttı whatsapp dan yazdı ben bununla uğraşmak istiyorum sizce ne yapayım

furknrat

İllegal Toplum
VST Kayıtlı ÜYE
Selam beyler böyle saçma bir konu için rahatsız etmezdim ama canım sıkıldı elimde bir dolandırıcının telefon numarası var kendini işte trendyol müşteri bilmem bir şeyi olarak tanıttı whatsapp dan yazdı ben bununla uğraşmak istiyorum sizce ne yapayım
fake no varsa wp den ailesini ara kendini acindir illegal işler yapıyor de paramı çarptı cart curt olmazsa da ihbar bas kanıtın varsa uğraşma yöntemi çok hersey hayal gücüne kalmis :))

Zenia

Yaptıklarım kaliteden ibaret
VST Kayıtlı ÜYE
Banada öyle çok geliyor sg et

MR.CRY

Deli Mühendis
VST Kayıtlı ÜYE
Konum EARTH 616
fake no varsa wp den ailesini ara kendini acindir illegal işler yapıyor de paramı çarptı cart curt olmazsa da ihbar bas kanıtın varsa uğraşma yöntemi çok hersey hayal gücüne kalmis :))
numaralar fake +1 +91 +bilmem bir şey ah gelse öyle günlük yazıyorlar piçler akraba olduk amk bir tanesiyle sesli sohbet şansım olmuştu aksanını internette araşıtrdığımda hindistan aksanıyla konuşuyordu

İstatistik İkonu - Konu Sayısı
1,969Konular
26,706Mesajlar
8,441Kullanıcılar
CorendonSon üye