mamixlord' Alıntı:Gizli içeriği görüntüleme yetkisi kayıtlı kullanıcılara aittir!
iyi Kullanımlar
mamixlord' Alıntı:Gizli içeriği görüntüleme yetkisi kayıtlı kullanıcılara aittir!
iyi Kullanımlar
iyi Kullanımlar
esmamixlord' Alıntı:Gizli içeriği görüntüleme yetkisi kayıtlı kullanıcılara aittir!
iyi Kullanımlar
mamixlord' Alıntı:[gizle]
Merhaba arkadaşlar sanal ego vs. Aslında hiçbir şey bilmeyen çocukların ünlüleri çekip aksiyon olarak hikaye attığını gördüm ve bu yöntemi yayınlamaya karar verdim, yönteme geçelim. Özellikler; - Her kişisel hesaba 0-1m vurur - Yavaştır, genellikle sabah saatlerinde, akşam saat 3-7 arası, akşam saat 7'de, saat 8'de vurur, 3 ile 8 arasında kapanıyor, siz hesaplayın - 1000 takipçili bir 2019 hesabınız varsa yeterli takipçi olmak için smm panelleri kullanabilirsiniz. - 1000 takipçiden 1m'ye kadar taklit edebilirsiniz. (ŞAKA DEĞİL GERÇEK) Form Linki:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.VPN : HİNDİSTAN DİLİ TÜRK YAPIMI ADIM
1) FORMU GİRİN, "Beni taklit eden bir profil var" seçeneğini seçin.
2) SEÇENEK 2'yi seçin, yani "Ben bir avukat veya başka bir temsilciyim ve müvekkilim adına şikayette bulunma yetkim var".
3) Adınızı, soyadınızı yazın, Türk olun.
4) Kuruluşunuzun adı (örnek: hukuk firması, raporlama ajansı
[/hide]
iyi Kullanımlar